Tuesday, March 13, 2007

SJAB läs baklänges så slipper hela internet komma hit och leta efter någonting dom ändå inte kommer hitta

På mitt jobb har det hänt 2 ggr att "någon" eller "några" (verkar mest troligt att det bara fins ett psyko) inte har hunnit fram till toaletten, utan bajsat på golvet framför toaletten. Och i skam kanske sprungit in på annan toalett.
Eller så har personen i fråga vetat om den akuta situation han / hon befunnit sig i, och dragit ner brallorna på vägen gått på huk kanske och plötsligt blivit färdig framför toaletten och helt sonika vänt på klacken.
Hur som helst så har två av mina kollegor upptäckt dom här olyckorna. Den ena råkade trampa i det innan lyset hade kommit igång men den andra lyckades göra en avvikare med huvet i halsgropen.

Men båda bajsincidenterna skedde för 2 respektive 3 år sedan.

Idag förfärades en annan kollega över att någon inte spolat efter sig och skickade ut ett ilsket brev om att ickespolarens morsa inte jobbar hos oss.
20 min senare kom ett supportmail som höll med till 100% och även påstog "toaletter är en FRUKTANSVÄRD smittohärd". Precis så skrev hon med versaler och allt. Jag vill inte veta vad hon gör på toaletter. Men jag har svårt att tänka mig att en toalett som tvättas ca 2 ggr om dagen av städare och används säkert under medelmycket, skulle vara en FRUKTANSVÄRD smittohärd.

Men det är roligt med engagerade människor. Smittohärdsdamen hävdade att hon alltid städade toaletten noga innan hon använde den.

En annan kollega satte genast igång och funderade på hur han skulle kunna använda den här opinionsvågen mot snuskiga toaletter. Och beslöt sig för att skriva ett mail där han uppmanade alla som städade toaletterna innan användning att maila honom innan dom besökte toaletten för i så fall skulle han kunna komma in efter dom, och då borde toaletten rimligtvis fortfarande vara hyfsat clean.

4 comments:

Anonymous said...

Hahaha, sjukt kul :)

Anonymous said...

Hahaha, sjukt kul :)

Anonymous said...

Hahaha, sjukt kul :)

NasrafRekcos said...

Kul! Det är roligt med obstinata kollegor, såna som anmärker på andra personers menlösa anmärkningar :) Folk som skiter på golvet är en helt annan sak.