Monday, March 05, 2007

Regina Spektor och folk i nöd

Regina Spektor konserten var klockern.
Förutom en uppvärmargittarisst med för mycket diskant i allt. Och ett gäng 14:isar som är skolade med idolprogrammen och därför satt dom och tjöt i falsett stup i kvarten. Så jag är lommhörd på höger öra nu.
Går inte att förstå,, jo.. tänk pernilla vahlgren i piccadilly circus låten när hon maxar upp i en vansinnesfalsett, fast mer oslipat men ändå vansinnigare på ngt sätt. Helt sjukt var det och dom gjorde det synkat i grupp och grät mellan varven (PÅ RIKTIGT!!). Som små tjejer i journalfilmer på 50 & 60 talet framför Beatles tex.

Men Regina hade sån sjuk pipa. Hon är så förbannat tajt som musiker och artist.
Hon kan göra såna fantastiskt sköna ljud. Totalt hänförande.

Sen på vägen hem träffade jag en full snubbe som "dom" ville döda på grund av information han hade. Han fick en cigg och vädra sin oro. Sen på min gata stog en utlåst fröken som fick ringa ngn som kunde ge henne nycklar eller nåt. Så nu har jag hjälpt världen enuff idag.
(Kan fan inte smälta fjortisarna, så fort ngn på scenen öppnade käften tävlade dom i att garva mest. Det gör att man misstänker förståndshandikapp eller att dom inte kan engelska och garvar därför oavbrutet för att ingen skall misstänka att dom inte fattar.)
Nattne.

No comments: