Wednesday, November 30, 2005

Så jävla svårt

Klockan är en hora som löper amok!

Så fort jag skall göra något så ska jag alltid dutta med det ena eller andra.
Som nyss, jag brukar vara dålig på att käka frukost. Men idag när jag tänkte ta tåget till morsan och farsan (byta däck på bilen och ta med lite grejer hit innan jag börjar knega), då har jag plötsligt tid att städa lite, göra frulle med juice och kaffe och goda mackor. Sen duttar jag lite här och där och plötsligt inser jag att jag har ca 2 timmar på mig att säga hej på mamman och pappan och för att byta däck.

Som förgjort, får försöka göra det i morrn istället. :=P

Monday, November 28, 2005

Slut på SFF

Tur! Nu ska jag vara på kneget om 30 min ah 27 min, men jag ligger i sängen och skriver.
Sista rullen blev en dokumentär om the flaming lips. Skön rulle.
Äh fan nu måste jag göra mig i ordning.

Saturday, November 26, 2005

WOOOO HO!

Wassup Rocker gjorde mig inte besviken.

Den hade säkert vissa ögonblick när den blev lite Fabian. Men helhetsintrycket var härligt.
Härligt är bra och så är det nu.

Då ska jag upp 09:00 i morgon.. lika bra att försöka löka nu.

Friday, November 25, 2005

Dollface!


Jebus save me superman!
Nu har jag köpt tomten, jokern och fick en extra flygande joker på köpet med tomten.
Dom är ca 70 cm höga. tomten och jokern that is. Flygnissen är kanske 25 cm. Dom kommer kunna gå i trappor och bära med sig vassa föremål. Lite som i Blade Runner fast dom är lite ondskefulla, iaf jokrarna.

Om allt går snett och jag blir knivmördad så finns det signalement på dom här.

Åhelvete va härligt! Man kan ju skruva upp dom!
Dom har inbyggda speldosor och sitter och vickar på huve't. Om jag skruvar upp båda samtidigt låter det helt sjukt psykotiskt. Underbart!

Stora Planer

Hurra Televerket!
Nu ska jag springa in i gammla stan och köpa en tomte och en joker. Sen ska vi gå på bio.

En av festivalens höjdpunkter


Larry Clark som gjorde den roliga och ångestframkallande Kids slänger ut en till lovande rulle Wassup Rockers. Vad jag vet så handlar den om skejtare igen. Men nu ser dom ut som The Ramones för att störa sig med resten av (störa, det var länge sedan, som i fan vilken störig apa)
Ja iaf vafan. Vad hände sen då? Jo dom ville ju störa sig med stans skateboardåkande hip hop ungdommar. fresht.
Om allt går som jag vill går jag upp om 4 timmar. Pfh!
Eg har jag världens bästa dygnsrytm fast på fel tid av dygnet. Det är dygnet och världen det är fel på.

En bild på hattfest på grund av anledning, Fladdermuskillen vet jag inte vad
han heter, han var en kort tysk och hette iaf inte Hitler i efternamn
(Extratysken ovan var inte alls nazist,, tror jag. Men han va' på besök
till någon som var bjuden).

Jusstja Lena Olin!

Är nästan helt säker på att jag gick förbi Lena Olin på väg till bion. Om det var så, så hade hon en ganska udda kobojsarutstyrsel lite som om hon kom från en sån squaredancetillställning. Svarta stövlar, en kort svart kjol, en poncho och en spansk kobojsarhatt på sniskan.

Thursday, November 24, 2005

Ett jävla jobb att ha semester

Det är ett förbannat lyxproblem men nu är det så, och då vet jag det.
På kvällarna har jag oftast haft två filmer att glo på nu är det bara några dagar kvar varav fredagen en film och på lördag har jag fyra filmer och på söndag en film.


Skönt lökigt att vara ledig hela dagarna och glo på film på kvällarna.
Jo så är det ju, men samtidigt får jag för mig att jag skall göra en del trick dagtid, men eftersom jag oftast kommer hem efter en frisk promenad så har jag knappast lust att gå och knoppa. Sitta framför burken är inte heller så kreativt. Fast det är enklast. Skitenkelt. Mhm,, så kan jag bli helt go' i hela huve't av film så jag sitter och bara är go' framför datorn i flera timmar.


I två dagar har jag lyssnat nästan uteslutande på en liiiiiiten musik loop fårn Happy hour av Felix da housecat (+miss kitten). Den är inte helt värdelös men ganska bra, fast inte så bra fast den mosar på bra. Men eftersom det är kanske en 10 sekunders loop som går om och om och om igen så försvinner kännslan av tid. Man duttar med lite muppiga grejer och sen är klockan 08:00. I förrgår nej igår nej i förrgår tänkte jag åka till västerås och hälsa på mina päron, gaffla lite med dom, byta till vinterdäck, välja ut ett tyg som en stor soffdyna skall ha och som skall lämnas in till en sömmerska, köra till stok och plocka upp en annan soffa, och sen gå på bio. Men eftersom jag helt hade skitit i att sova kom jag på att jag aldrig skulle få med mig bilen.

Antagligen hade jag åkt hem till mina päron och gafflat lite kanske bytt däck och sedan somnat på soffan och tagit tåget tillbaka till stok. Förmodligen hade jag hoppat över att byta däck, och skjutit upp det till en annan gång. Ovärt att åka tur och retur bara för att sova lite obekvämt på en soffa.

Hm och min kollega som jag har lurat med på filmfestivalen vill gärna analysera filmen hit och dit efteråt. Inte riktigt rätt. Lite ok. Fast,,, nja jag tycker nog det är trevligast att sakta valsa ut ur biosalongen lite smått körd,,, om nu filmen lyckats få mig att känna mig körd.
Idag försov jag mig till första filmen som började 16:00. Äh skitsamma. Sen har jag jusst kommit hem frn
Thumbsuckers som är en skön film om...

IMDB: "Plot Outline: Justin throws himself and everyone around him into chaos when he attempts to break free from his addiction to his thumb."


JA JUSSTJA! så var det några låtar av Elliot Smith. Stort! Jag sa det nyss säger det igen, bra rolig film. Inte rolig som i komedi utan rolig som i att tonnåring känner sig ufo och är ufo och gör ufo saker blipp blipp blopp.
Over and out fzzzthsch

Ha ha!

Jag börjar fatta hur det går till här. Jag fångade en magisk dvärg som kan spela musik och tryckte in honom under den här sidan. Så om han inte har börjat lira ännu borde du sparka till skärmen riktigt hårt så grisen vaknar. Han skall bara hänga här några dagar tror jag sedan kastar jag ut honom.

Mhm då kom jag på en grej.

En skröna tänker du,,, fan vet jag, tänker jag.
Min kära kollega frkn A har en polarinna som har en son och när sonen var i krokarna av 4-5 år hade han lärt sig räkna till 19 (jag vet inte om det var 19 men vi säger det). Så lillkillen tyckte det var roligt att räkna saker och gjorde det titt som tätt. En dag åkte Mamman och lillkillen buss. Lillkillen bettedde sig som barn i den åldern gör, dom kan inte sitta still och måste dampaktigt peta, peka coh tjoa. Så han pekade på alla i bussen och räknade högt. Sen vände han sig till mamman och sa det är 17 personer på bussen och en bäver. Mamman fnissar och frågar vart han har sett en bäver. Där säger lillkillen och pekar ut en dvärg.
Mamman får en fantastisk skamsköljning och försöker få sonen att förstå att det inte var en bäver und so weiter und so weiter...
bÄVeR eller dVÄRg, svårt att hålla reda på. Det stavas NÄSTAN likadant, låter mycket lika iaf.

Dom är små och bits tills det knakar.

Perfa allt försvann

Då skrev jag en laserlång grej och sen skulle jag formatera den och då avled hela texten.
Det handlade om fel dygnsrytm. En shout out till Snorkelbabellen som fick mig att till slut hamna här och inviga snorkeln i badkaret, där den hängt bortglömd ett tag.
Och en hel massa mer det kanske kommer sen lika bra att lägga ut det här innan det försvinner.

Wednesday, November 23, 2005

Örn örn nu ska jag bada

Då vissta hela världen att jag skulle bada.
Och det var gott.